Articole medicale

Suferi de insomnii? Iată cum rezolvă această problemă reflexoterapia.

Suferi de insomnii? Iată cum rezolvă această problemă reflexoterapia.

Înainte de toate, reflexoterapia este o metodă de terapie ce constă în eliminarea toxinelor din organism, dar și în stimularea tuturor funcțiilor întregului organism. cele mai multe puncte de reflexe se află în talpa piciorului, iar prin masajul ce se efectuează direct de către reflexoterapeuți, pot fi prevenite sau tratate o serie de afecțiuni precum insomniile.

Foarte important de reținut este că reflexoterapia tratează direct cauza afecțiunilor, ceea ce înseamnă că acestea au șanse foarte mici de recidivă.

Insomniile pot fi combătute cu ajutorul reflexoterapiei, deoarece prin masarea zonei reflexogene a glandei pineale, dar și a zonelor de proiecție ale hipofizei, pancreasului, a tiroidei și a suprarenalului, se curăță depunerile de săruri și toxine.

Pentru a curăța glanda pineală, cea care secretă melatonină, hormonul care induce și menține starea de somn, se efectuează, de către reflexoterapeut, un masaj la urechi, la mâini și la picioare. 

Așa cum am menționat și mai sus, masajul reflexogen ajută la distru­gerea depozitelor de toxine aflate la nivelul tălpilor şi la eliminarea lor din organism prin intermediul circulaţiei sangvine şi al organelor care se ocupă de acest lucru (rinichi, colon sau piele, prin procesul de transpirație).

Printre alte afecțiuni ce pot fi tratate prin reflexoterapiei se numără următoarele: stres, depresie, balonare, gastrită, pietre sau nisip la rinichi, hemeoroizi, osteoporoză sciatică, artrită, astm, sinuzită, rinită, obezitate, diabet, hipo și hiper tensiune, dereglări menstruale, impotență, frigiditate, ulcer, etc.

Chiar și în cazul reflexoterapiei există o serie de contraindicații și tocmai de aceea este recomandat ca această procedură să fie supravegheată și efectuată doar de către terapeuți specializați.

Pentru a descoperi mai multe detali despre reflexoterapie, dar și despre efectele miraculoase ale acesteia, te invităm la Therapy Center, unde vei beneficia de consultanță și tratament din partea unor medici specializați.

1 Comment

  1. Aurora
    August 18, 2022 at 10:50 am

    Ura, asta cautam, ce date! existent aici pe acest site web, multumesc administrator al acestui site.|

    https://uniunea.ro/actori-de-la-hollywood-care-au-murit-de-tineri/

Write a Comment

Articole populare

Testimoniale

Mulțumesc întregii echipe pentru dedicarea și atenția cu care m-au tratat. Datorită lor mi-am îmbunătățit postura și au dispărut durerile de spate.

Cristina
Cristina

Când am ajuns la acest centru nu mai aveam nicio speranță că mă voi recupera după operația la genunchi. Am urmat cu strictețe planul de tratament propus de Alexandra și acum mă simt excelent. Mai avem puțin de lucru și voi fi ca nou.

Marius C.
Marius C.

Să scap de stresul zilnic este o provocare pe care nu aș fi crezut vreodată că o voi depăși. Recomand masajul terapeutic tuturor celor care lucrează în corporații sau pur si simplu sunt mai mult timp la birou decât acasă.

Flavia P.
Flavia P.

Când ai o pasiune cum e tenisul și vrei cu tot dinadinsul să o continui, îți găsești un doctor bun care să te pună pe picioare în caz de accidentări. Therapy Center este locul meu de suflet și îl recomand cu încredere.

Ionuț S.
Ionuț S.