Ce este reflexoterapia?

Reflexoterapia este o metodă ce constă în eliminarea toxinelor din organism și în stimularea tuturor funcțiilor întregului organism. Cele mai multe puncte de reflexe se află în talpa piciorului, iar prin masajul care se efectuează de către reflexoterapeuți, pot fi prevenit sau tratate afecțiuni ale diverselor organe, precum creierul, ochii, urechile, pancreasul, plămânii, ficatul, duodenul, stomacul, rinichii, vezica urinară, colonul, ovarele sau glanda tiroidă.
Un lucru foarte important de precizat este că reflexoterapia tratează și cauza diverselor afecțiuni, ceea ce înseamnă că acestea au șanse foarte mici de recidivă.
Principiul de bază al reflexoterapiei constă în masarea tălpilor, eliminând astfel toate toxinele din organism. În urma acestei proceduri, circulația sângelui revine la normal, iar organele care au avut probleme vor fi sănătoase din nou.

Printre beneficiile reflexoterapiei

Tratează cu succes anemia
Poate trata enterocolita
Poate trata răceala, bronșita, gripa, astm, sinuzită și chiar și rinită
Poate regla dezechilibrele hormonale
Întărește sistemul imunitar

se numără următoarele:

Poate rezolva probleme de sterilitate și impotență la bărbați
Calmează durerile de cap și migrenele
Stimulează sistemul circulator
Stimulează sistemul limfatic
Poate trata insomniile și depresiile

Când este necesară reflexoterapia?

Reflexoterapia, în cele mai multe cazuri, este folosită ca tratament în urma unor accidentări care necesită recuperare, însă, ea poate fi recomandată și în alte situații.
Este bine ca înaintea efectuării unor ședințe de reflexoterapie este indicată o programare la medicul specialist care îți va recomanda tratamentele corespunzătoare nevoilor și afecțiunilor de care suferi.

Programează o ședință