Ce este gimnastica medicală - kinetoterapia pentru copii?

Kinetoterapia pentru copii trebuie efectuată doar de medicul specialist, care, prin metode foarte inventive și constructive să aplice corect tratamentul, folosindu-se de diferite metode ce pot transforma exercițiile fizice într-o joacă, astfel încât cei mici să se simtă în largul lor.

Când este necesară kinetoterapia?

Cu ajutorul kinetoterapiei sau a gimnasticii medicale, atât copiii, cât și adulții îți pot corecta postura anormală a coloanei vertebrale (scolioză, cifoză, lardoză, etc.).
Kinetoterapia este recomandată de medicul specialist în situații în care, la copii, apar durerile de spate provocate de poziția incorectă în bancă sau pe scaun, durerile articulare, dar și în recuperarea funcțiilor motorii sau articulare intervenit în urma unor evenimente posttraumatice sau post-fractură.
Pentru stabilirea unui program personalizat, vă invităm la Therapy Center, unde medicii din clinica noastră vă vor oferi cele mai bune soluții pentru sănătatea dumneavoastră.

Cât costă acest serviciu?

Prețul unui abonament de gimnastică medicală pentru copii ce conține 1 ședință de kinetoterapie/săptămână este de 120 RON/lună. Pentru mai multe detalii despre abonamente sau ședințe individuale, vă invităm la clinica noastră Therapy Center.

Printre beneficiile fizioterapiei se numără următoarele:

Creșterea imunității organismului
Stimularea sistemului nervos
Favorizarea somnului și combaterea oboselii
Creșterea mobilității articulare
Reducerea durerilor de spate sau articulare
Tratarea afecțiunilor aparatului locomotor, precum luxațiile de șold, platfusul, etc.
Tratarea diferitelor afecțiuni metabolice precum obezitatea sau rahitismul

Programează o ședință