Ce este masajul terapeutic?

Masajul terapeutic este o combinație între masajul de relaxare și cel de recuperare, care oferă soluții sănătoase în cazul unor patologii precum leziunile musculare, imunitate slăbită, inflamațiile, etc.

Masajul terapeutic mai este recunoscut ca fiind o formă eficientă de medicină alternativă folosită în tratamentul durerilor musculare. Scopul masajului terapeutic este de a elimina punctele de declanșare a durerii, decontractarea musculaturii și rezolvarea problemelor circulatorii.

masaj terapeutic timisoara - therapy center
Îmbunătățirea circulației
Decontractarea mușchilor
Reglarea tensiunii
Corectarea posturii
Detensionarea mușchilor
Eliminarea stresului
Relaxare
Îmbunătățirea respirației
Creșterea flexibilității
Creșterea imunității
Combaterea migrenelor

Când este necesar masajul terapeutic?

Având în vedere că cea mai mare parte a timpului o petrecem stând pe scaune în fața biroului, șansele de a ne confrunta cu contracturi musculare sunt foarte mari, iar pozițiile pe care le abordăm la serviciu sunt dificil de suportat pentru coloana vertebrală. Orice durere din zona lombară, cervicală sau toracică, nu trebuie neglijată.
Pentru stabilirea unui diagnostic corect este nevoie să faci o vizită unui medic de specialitate, care în urma unor analize și cercetări amănunțite, îți poate recomanda un plan de tratament alternativ prin intermediul masajului terapeutic.

Personal calificat

Echipa Therapy Center te va însoți și ghida pe tot parcursul ședințelor sau a planului de traatament.

Servicii medicale premium

Pentru că știm cât de importantă este sănătatea ta, îți venim în întâmpinare cu servicii de calitate.

Plan recuperare

În funcție de suferința fiecărui pacient, dar și dupa examinarea completă efectuată cu ajutorul medicilor de specialitate, se stabilesc obiectivele programului kinetic de recuperare.

Programează o ședință