Blog

Articole medicale

Promotii la abonamente

La Therapy Center Timisoara ți-am pregătit oferte de nerefuzat, în perioada 15 februarie -15 martie, poți să te bucuri de prețuri avantajoase la abonamente.

Abonament Masaj

  • Te poți bucura de 4 ședințe de masaj terapeutic la prețul de 180 de lei, o ședință de masaj/ săptămână.
  • Te poți bucura de 7 ședințe de masaj terapeutic la prețul de 400 de lei + o ședință gratuită din partea noastră.

Abonament kinetoterapie

  • Te poți bucura de 8 ședințe de kinetoterapie la prețul de 300 de lei, două ședințe/ săptămână.

Abonament Fizioterapie

  • Pachetul de Fizio-kinetoterapie include 10 ședințe de kinetoterapie + terapie cu ultrasunete sau electrostimulare, toate acestea la prețul avantajos de 450 de lei.

Programează acum o ședință la specialiștii noștri de la Therapy Center Timisoara!

Write a Comment

Articole populare

Testimoniale

Mulțumesc întregii echipe pentru dedicarea și atenția cu care m-au tratat. Datorită lor mi-am îmbunătățit postura și au dispărut durerile de spate.

Cristina
Cristina

Când am ajuns la acest centru nu mai aveam nicio speranță că mă voi recupera după operația la genunchi. Am urmat cu strictețe planul de tratament propus de Alexandra și acum mă simt excelent. Mai avem puțin de lucru și voi fi ca nou.

Marius C.
Marius C.

Să scap de stresul zilnic este o provocare pe care nu aș fi crezut vreodată că o voi depăși. Recomand masajul terapeutic tuturor celor care lucrează în corporații sau pur si simplu sunt mai mult timp la birou decât acasă.

Flavia P.
Flavia P.

Când ai o pasiune cum e tenisul și vrei cu tot dinadinsul să o continui, îți găsești un doctor bun care să te pună pe picioare în caz de accidentări. Therapy Center este locul meu de suflet și îl recomand cu încredere.

Ionuț S.
Ionuț S.