Blog

Articole medicale

Genunchi Post-Operator

Genunchiul reprezintă partea activă a dispozitivului de exercițiu care leagă coapsa și gambele.

Deoarece este o zonă extrem de stresată și expusă a corpului, aici este cel mai probabil să apară rănile.

În funcție de rezultatul diagnosticului clinic, faza postoperatorie poate fi acută și subacută și include ruptură de extensor, leziune meniscală, enucleare și fracturi cu deplasare și afectare ligamentară. În această etapă, recuperarea joacă un rol vital, iar asistența motivațională este fundația.

Prin urmare, pentru o recuperare funcțională cu succes, este important să se stabilească o abordare bine definită. În acest scop, specialiștii noștri încorporează într-o strategie de recuperare un plan personalizat bazat pe nevoile fiecărui pacient, care include numeroase obiective, inclusiv combaterea durerii, restabilirea tonusului muscular necesar funcționării, creșterea treptată a forței musculare și, în final, recuperarea cât mai mult posibil din accident activitatii anterioare.

 

Write a Comment

Articole populare

Testimoniale

Mulțumesc întregii echipe pentru dedicarea și atenția cu care m-au tratat. Datorită lor mi-am îmbunătățit postura și au dispărut durerile de spate.

Cristina
Cristina

Când am ajuns la acest centru nu mai aveam nicio speranță că mă voi recupera după operația la genunchi. Am urmat cu strictețe planul de tratament propus de Alexandra și acum mă simt excelent. Mai avem puțin de lucru și voi fi ca nou.

Marius C.
Marius C.

Să scap de stresul zilnic este o provocare pe care nu aș fi crezut vreodată că o voi depăși. Recomand masajul terapeutic tuturor celor care lucrează în corporații sau pur si simplu sunt mai mult timp la birou decât acasă.

Flavia P.
Flavia P.

Când ai o pasiune cum e tenisul și vrei cu tot dinadinsul să o continui, îți găsești un doctor bun care să te pună pe picioare în caz de accidentări. Therapy Center este locul meu de suflet și îl recomand cu încredere.

Ionuț S.
Ionuț S.