Despre noi
Therapy Center Timișoara a luat naștere din dorința de a pune la dispoziția oamenilor un centru dedicat, cu programe de recuperare personalizate, dar și o echipă de specialitate.
Scopul nostru este să identificăm cele mai bune soluții pentru fiecare pacient în parte, oferindu-le astfel programe dedicate în funcție de patologiile de care suferă.
De ce să ne alegi pe noi?
Numitorul comun al echipei noastre este dorința de perfecționare și de a-i ajuta pe toți cei care trec pragul clinicii noastre. La Therapy Center veți putea beneficia de masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie, gimnastică medicală și fizioterapie, terapie cu ultrasunete si prin electrostimulare, dar și de consultații ortopedice oferite în colaborare cu partenerul nostru care are cabinet în aceeasi clădire.

Aparatura pe care o punem la dispoziție pacienților noștri este de ultimă generație, pentru că ne dorim tot ce este mai bun pentru aceștia.

Fiecare pacient merită un program diferit, special conceput pentru nevoile lui. Având în vedere timpul îndelungat pe care îl petrecem la birou și ritmul de viață alert, inevitabil ne confruntăm cu dureri de spate sau diverse probleme de sânătate. Sănătatea este cel mai important lucru, așadar, vă așteptăm în clinica noastră pentru a beneficia de cele mai bune tratamente.

Clienți fericiți care ne-au trecut pragul!

Cristina
Cristina

Mulțumesc întregii echipe pentru dedicarea și atenția cu care m-au tratat. Datorită lor mi-am îmbunătățit postura și au dispărut durerile de spate.

Marius C.
Marius C.

Când am ajuns la acest centru nu mai aveam nicio speranță că mă voi recupera după operația la genunchi. Am urmat cu strictețe planul de tratament propus de Alexandra și acum mă simt excelent. Mai avem puțin de lucru și voi fi ca nou.

Flavia P.
Flavia P.

Să scap de stresul zilnic este o provocare pe care nu aș fi crezut vreodată că o voi depăși. Recomand masajul terapeutic tuturor celor care lucrează în corporații sau pur si simplu sunt mai mult timp la birou decât acasă.

Ionuț S.
Ionuț S.

Când ai o pasiune cum e tenisul și vrei cu tot dinadinsul să o continui, îți găsești un doctor bun care să te pună pe picioare în caz de accidentări. Therapy Center este locul meu de suflet și îl recomand cu încredere.